U bent hier

Privacyverklaring

 

Privacyverklaring klant- en leveranciersadministratie Vastado

 

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen. 

 

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

 

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

 

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven. 

 

Doorgifte aan derden

In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden.

 

Direct marketing

Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. 

 

Bewaarperiode persoonsgegevens

Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

 

Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (Corné Grims, Pastoor Gillisstraat 143, 5121CD, Rijen, 0161-220400 design@vastado.nl). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.  

 

[16-08-2018]

 

Vastado als continuïteit uw core business is

Een stansmes is een zeer nauwkeurig stuk gereedschap, gekalibreerd tot op honderdsten van millimeters. Een onmisbaar onderdeel binnen uw totale productieproces. Een afwijking van de vorm of slijtage aan het mes kan grote gevolgen hebben voor uw planning of de kwaliteit van het eindproduct. Bij Vastado begrijpen wij dat betrouwbaarheid en continuïteit belangrijke voorwaarden zijn voor een optimaal productieproces. Niet voor niets zijn al onze producten en diensten er op gericht om uw productieproces te optimaliseren.

  • Ambacht & kennis in dienst van de klant

    vastado stansvormen
    Innovatief

    Vastado Stansvormen heeft op al uw stansvragen een passend antwoord.

    Betrouwbaar

    Vastado Stansvormen is sinds 1983 gespecialiseerd in de maatwerk productie van vacuümvormen.

  • Kwaliteit van idee tot eindproduct

    gebogen gezet stansmes Vastado snijstaal rijen aluminium
    Pro-actief

    Dankzij onze technische know-how en jarenlange ervaring, helpen wij u insteltijden te minimaliseren en output te optimaliseren.

    Kwalitatief

    Vastado ontwerpt, produceert en test in Nederland volgens de hoogste internationale kwaliteitsnormen.

  • Passie voor het product en het project

    Vastado stansvorm snijden zwevend mes snijstaal rijen
    Efficiënt

    Vastado zit dagelijks met ontwerpers en machinebouwers aan tafel om te innoveren. Wij kennen de succesfactoren en valkuilen bij efficiënte stans oplossingen. 

    Betrokken

    Bij Vastado voelt u uzelf nog écht klant. Onze medewerkers zetten graag een stapje extra om het onmogelijke mogelijk te maken.

Alle expertise onder één dak

  • Hoogwaardig laserlassen

    Recent hebben wij ons machinepark uitgebreid met een hoogwaardige laserlasmachine. Een innovatief stuk gereedschap dat in staat is om lasnaden met diameters van ver onder de 0,1mm te produceren.
    Dit zorgt voor zeer sterke verbindingen met nauwelijks thermische vervormingen en een perfect oppervlak. Nabewerkingen zijn hierdoor overbodig geworden wat de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct alleen maar ten goede komt.

    laserlas trumpf vastado stansmes laserweld laserwelding innovatie laserschweiß
    Downloads
    Direct contact?
  • Aluminium vormen met diverse stansmes opties

    Aluminium blokken zijn in elke gewenste dikte leverbaar. De stanshoogtes zijn in 23.8-30-40-50-60-70-80 en 100 mm hoog te leveren. Aluminium blokken worden gevonkt zodat een optimale uitvoering kan worden gegarandeerd. Hiermee kunnen ook zwevende messen gemaakt worden voor perfecte centrering.

    Downloads
    Direct contact?
  • De hoogste kwaliteit zowel in staal als in aluminium verkrijgbaar

    Als er gekozen wordt voor verwarmd stansen heeft u de mogelijkheid voor een stalen of aluminium raam. Dit stalen raam kunt u zelf aanleveren of compleet door Vastado laten maken. Het snijstaal wordt dan in of om het blok heen gemonteerd.

    Downloads
    Direct contact?
  • Op maat gelaserde stansplaten voor allerlei toepassingen

    Stansplaten voor de vacuümvorm-industrie maken wij in RVS uit diktes van: 1-1.5-2 en 3 mm. We laseren de omtrek op de door u opgegeven maat, met of zonder bevestigingsgaten. Binnen in de stansplaat kunnen wij elk soort gat voor u laseren. Deze stansplaten zijn ook in staal en/of geharde stalen platen te leveren.

    Downloads
    Direct contact?
  • De beste kwaliteit voor het beste resultaat

    Al meer dan 20 jaar gebruikt Vastado Stansvormen voor al haar producten de kwaliteitsmessen van Böhlerstrip. Met een uniek en breed scala aan mogelijkheden is Böhlerstrip de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot wereld marktleider in de verpakkingsindustrie.

    Meer informatie: www.bohlerstrip.com

     

    Downloads
    Direct contact?
  • Wij leveren altijd conform de hoogste kwaliteitsnorm

    We kunnen een compleet nieuw mes maken maar ook een of meerdere losse messen produceren die exact hetzelfde zijn als de originele eerste bestelling. Dit "losse" mes wordt aan de hand van het unieke plotnummer gemaakt zodat het ten alle tijde past om of in de bestaande vorm, aluminium blok of stalen raam.

    Downloads
    Direct contact?
  • Zowel in hout als in aluminium/rvs uitvoering leverbaar

    Naast het stansen heeft u ook de mogelijkheid om uw producten te stapelen met behulp van een opduwer in combinatie met een stapelkooi. Dit stapelgereedschap kan in hout of in aluminium/rvs uitgevoerd worden.

    stapelkooi stapelaar opduwer vastado staal rvs stansvorm stansgereedschap
    Downloads
    Direct contact?
  • Specialistisch freeswerk

    In aluminium vormen kunnen opbouwgaten gemaakt worden en/of vrijliggingen van het product. Dit gebeurt door middel van een bewerkingseenheid.

    Downloads
    Direct contact?
  • Perfect geleidende laselektrode

    De laselektrode zorgt voor sealing van producten. Deze elektrode is leverbaar in diverse kwaliteiten met bijbehorende toleranties.

    Downloads
    Direct contact?
  • Hoogwaardige houten stansvormen in allerlei specificaties

    De grondplaat, eventueel voorzien van inkepingen of met uitgefreesde zijkanten, is zo te maken dat het direct in de machine te schuiven is. Indien gewenst kan er een zelfcentrerende eenheid ingebouwd worden, die zorgt voor gelijke randen aan alle zijden.

    Downloads
    Direct contact?

Meer informatie nodig? Neem dan direct contact op met één van onze adviseurs of download hier onze bedrijfsbrochure.