• vastado stansvormen
  Uw expert in thermoform stansvormen
  Gespecialiseerd totaalaanbod

  Vastado gelooft in specialisatie. We doen waar we goed in zijn. U kent uw branche, wij uw stansvraagstukken.

  Hoogwaardig eindproduct

  Wij gebruiken de beste materialen en modernste machines. Vastado heeft passie voor innovatie maar heeft ambachtelijke kennis van stansvormen.

 • laserlas trumpf vastado stansmes laserweld laserwelding innovatie laserschweiß
  Hoogwaardig en innovatief maatwerk
  Moderne technieken

  Vastado ontwerpt, produceert en test volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

  Geavanceerde systemen

  Vastado stuurt de plotters, knip- en buigautomaten, boor-frees machines, lasers en draadvonkers aan via geavanceerde CAD-CAM-systemen.

 • vastado stansvormen
  Service van product tot verzending
  Flexibel en efficiënt

  Onze communicatielijnen zijn kort en direct. Onze medewerkers kennen uw organisatie, uw machines en de ideale stansoplossing als geen ander.

  Snel en Secuur

  Bij Vastado voelt u uzelf nog écht klant. Wij zetten graag dat stapje extra. Ook als het om scherpe levertijden gaat.

Vastado als continuïteit uw core business is

Een stansmes is een zeer nauwkeurig stuk gereedschap, gekalibreerd tot op honderdsten van millimeters. Een onmisbaar onderdeel binnen uw totale productieproces. Een afwijking van de vorm of slijtage aan het mes kan grote gevolgen hebben voor uw planning of de kwaliteit van het eindproduct. Bij Vastado begrijpen wij dat betrouwbaarheid en continuïteit belangrijke voorwaarden zijn voor een optimaal productieproces. Niet voor niets zijn al onze producten en diensten er op gericht om uw productieproces te optimaliseren.

 • Ambacht & kennis in dienst van de klant

  vastado stansvormen
  Innovatief

  Vastado Stansvormen heeft op al uw stansvragen een passend antwoord.

  Betrouwbaar

  Vastado Stansvormen is sinds 1983 gespecialiseerd in de maatwerk productie van vacuümvormen.

 • Kwaliteit van idee tot eindproduct

  gebogen gezet stansmes Vastado snijstaal rijen aluminium
  Pro-actief

  Dankzij onze technische know-how en jarenlange ervaring, helpen wij u insteltijden te minimaliseren en output te optimaliseren.

  Kwalitatief

  Vastado ontwerpt, produceert en test in Nederland volgens de hoogste internationale kwaliteitsnormen.

 • Passie voor het product en het project

  Vastado stansvorm snijden zwevend mes snijstaal rijen
  Efficiënt

  Vastado zit dagelijks met ontwerpers en machinebouwers aan tafel om te innoveren. Wij kennen de succesfactoren en valkuilen bij efficiënte stans oplossingen. 

  Betrokken

  Bij Vastado voelt u uzelf nog écht klant. Onze medewerkers zetten graag een stapje extra om het onmogelijke mogelijk te maken.

Alle expertise onder één dak

 • Hoogwaardig laserlassen

  Recent hebben wij ons machinepark uitgebreid met een hoogwaardige laserlasmachine. Een innovatief stuk gereedschap dat in staat is om lasnaden met diameters van ver onder de 0,1mm te produceren.
  Dit zorgt voor zeer sterke verbindingen met nauwelijks thermische vervormingen en een perfect oppervlak. Nabewerkingen zijn hierdoor overbodig geworden wat de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct alleen maar ten goede komt.

  laserlas trumpf vastado stansmes laserweld laserwelding innovatie laserschweiß
  Downloads
  Direct contact?
 • Aluminium vormen met diverse stansmes opties

  Aluminium blokken zijn in elke gewenste dikte leverbaar. De stanshoogtes zijn in 23.8-30-40-50-60-70-80 en 100 mm hoog te leveren. Aluminium blokken worden gevonkt zodat een optimale uitvoering kan worden gegarandeerd. Hiermee kunnen ook zwevende messen gemaakt worden voor perfecte centrering.

  Downloads
  Direct contact?
 • De hoogste kwaliteit zowel in staal als in aluminium verkrijgbaar

  Als er gekozen wordt voor verwarmd stansen heeft u de mogelijkheid voor een stalen of aluminium raam. Dit stalen raam kunt u zelf aanleveren of compleet door Vastado laten maken. Het snijstaal wordt dan in of om het blok heen gemonteerd.

  Downloads
  Direct contact?
 • Op maat gelaserde stansplaten voor allerlei toepassingen

  Stansplaten voor de vacuümvorm-industrie maken wij in RVS uit diktes van: 1-1.5-2 en 3 mm. We laseren de omtrek op de door u opgegeven maat, met of zonder bevestigingsgaten. Binnen in de stansplaat kunnen wij elk soort gat voor u laseren. Deze stansplaten zijn ook in staal en/of geharde stalen platen te leveren.

  Downloads
  Direct contact?
 • De beste kwaliteit voor het beste resultaat

  Al meer dan 20 jaar gebruikt Vastado Stansvormen voor al haar producten de kwaliteitsmessen van Böhlerstrip. Met een uniek en breed scala aan mogelijkheden is Böhlerstrip de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot wereld marktleider in de verpakkingsindustrie.

  Meer informatie: www.bohlerstrip.com

   

  Downloads
  Direct contact?
 • Wij leveren altijd conform de hoogste kwaliteitsnorm

  We kunnen een compleet nieuw mes maken maar ook een of meerdere losse messen produceren die exact hetzelfde zijn als de originele eerste bestelling. Dit "losse" mes wordt aan de hand van het unieke plotnummer gemaakt zodat het ten alle tijde past om of in de bestaande vorm, aluminium blok of stalen raam.

  Downloads
  Direct contact?
 • Zowel in hout als in aluminium/rvs uitvoering leverbaar

  Naast het stansen heeft u ook de mogelijkheid om uw producten te stapelen met behulp van een opduwer in combinatie met een stapelkooi. Dit stapelgereedschap kan in hout of in aluminium/rvs uitgevoerd worden.

  stapelkooi stapelaar opduwer vastado staal rvs stansvorm stansgereedschap
  Downloads
  Direct contact?
 • Specialistisch freeswerk

  In aluminium vormen kunnen opbouwgaten gemaakt worden en/of vrijliggingen van het product. Dit gebeurt door middel van een bewerkingseenheid.

  Downloads
  Direct contact?
 • Perfect geleidende laselektrode

  De laselektrode zorgt voor sealing van producten. Deze elektrode is leverbaar in diverse kwaliteiten met bijbehorende toleranties.

  Downloads
  Direct contact?
 • Hoogwaardige houten stansvormen in allerlei specificaties

  De grondplaat, eventueel voorzien van inkepingen of met uitgefreesde zijkanten, is zo te maken dat het direct in de machine te schuiven is. Indien gewenst kan er een zelfcentrerende eenheid ingebouwd worden, die zorgt voor gelijke randen aan alle zijden.

  Downloads
  Direct contact?

Meer informatie nodig? Neem dan direct contact op met één van onze adviseurs of download hier onze bedrijfsbrochure.