Uw expert in thermoform stansvormen
Vastado gelooft in specialisatie. We doen waar we goed in zijn. U kent uw branche, wij uw stansvraagstukken. Wij gebruiken de beste materialen en modernste machines. Vastado heeft passie voor innovatie maar heeft ambachtelijke kennis van stansvormen.
Hoogwaardig en innovatief maatwerk
Vastado ontwerpt, produceert en test volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Vastado stuurt de plotters, knip- en buigautomaten, boor-frees machines, lasers en draadvonkers aan via geavanceerde CAD-CAM-systemen.
Service van product tot verzending
Onze communicatielijnen zijn kort en direct. Onze medewerkers kennen uw organisatie, uw machines en de ideale stansoplossing als geen ander. Bij Vastado voelt u uzelf nog écht klant. Wij zetten graag dat stapje extra. Ook als het om scherpe levertijden gaat.
Previous slide
Next slide

Vastado, als continuÏteit uw core business is

Een stansmes is een zeer nauwkeurig stuk gereedschap, gekalibreerd tot op honderdsten van millimeters. Een onmisbaar onderdeel binnen uw totale productieproces. Een afwijking van de vorm of slijtage aan het mes kan grote gevolgen hebben voor uw planning of de kwaliteit van het eindproduct.

Bij Vastado begrijpen wij dat betrouwbaarheid en continuïteit belangrijke voorwaarden zijn voor een optimaal productieproces. Niet voor niets zijn al onze producten en diensten er op gericht om uw productieproces te optimaliseren.

Ambacht & kennis in dienst van de klant
Vastado Stansvormen heeft op al uw stansvragen een passend antwoord. Vastado Stansvormen is sinds 1983 gespecialiseerd in de maatwerk productie van vacuümvormen.
Kwaliteit van idee tot eindproduct
Dankzij onze technische know-how en jarenlange ervaring, helpen wij u insteltijden te minimaliseren en output te optimaliseren. Vastado ontwerpt, produceert en test in Nederland volgens de hoogste internationale kwaliteitsnormen.
Passie voor het product en het project
Vastado zit dagelijks met ontwerpers en machinebouwers aan tafel om te innoveren. Wij kennen de succesfactoren en valkuilen bij efficiënte stans oplossingen. Bij Vastado voelt u uzelf nog écht klant. Onze medewerkers zetten graag een stapje extra om het onmogelijke mogelijk te maken.
Previous slide
Next slide